Elektronisk musikk og mote i Skandinavia

Med partysvensker, hipstere og internasjonale artister innen for den elektoniske musikk verdenen (ja, vi skandinavere liker å vise hvor vi kommer fra), går mote og EDM hånd i hånd. Med en stor ambisjon om å havne på fylla og vandre fra klubb til klubb i helgene, hvor høytalerne strømmer ut med elektronisk musikk, kan vi gjerne si at det er en viktig faktor i livsstilen vår. Allmennheten handler de siste trendene på kjedebutikker fylt med elekThe_Glitch_Mob_Livetronisk musikk, som vi har sett på reklamer med elektronisk musikk, før vi kler dem på oss for å gå på byen hvor de spiller elektronisk musikk. Det er absolutt den dominerende og moteriktige musikk sjangeren i Skandinavia, og flere og flere av artistene våre slår an internasjonalt og har gjort Skandinavia om til en elektronisk musikk hub. EDM fyller hjertene og skrur på danselysten, tar oss med på løpetur og hjelper oss mens vi studerer eller jobber (jada, elektronisk musikk står på i bakgrunnen mens dette blir skrevet ned…)

På andre siden av bordet har vi en stor og utspredt metall- og rock kultur, som også er en stor trend og mote i Skandinavia, og musikken kan også stemples for elektronisk musikk – ettersom den blir spilt med elektroniske instrumenter per 2016.

Enten vi hører til den kommersielle siden av elektronisk musikk og mote, eller har en litt mer alternativ vibe foran oss – enten det er metall musikk eller en dypere og mer undergrunns sjanger av elektronisk musikk som acid-house, har motefronten stilen som passer til musikk valgene våre. Vi vet alle at klesstil og musikk ofte reflekterer hverandre, og med elektronisk musikk med en så dominerende sjanger i verden, er nesten alle kolleksjoner innen mote på markedet laget etter et uttrykk av elektronisk musikk.

Skru på grooven, gjør unna shoppingen, og svøm i din type elektronisk musikk!