Musikk festivaler i Luxembourg

Har du hørt om noen musikkfestivaler i Luxembourg? Ikke? Det er på tide. Selv om det lille landet ofte blir undervurdert, og sett på som en rikmannsplass med luksus, skattesnylting og bankhvelv, er det også hjem til noen kule og trendy elekroniske festivaler og konserter. Vi har laget en liten oversikt over de feteste begivenhetene i Luxembourg for 2016:

  • Kygo konsert, 1.april 2016

Den verdenberømte, norske deejayen og musikk produsenten Kygo inntar scenen i Luxembourg 1.april, foran et fabelaktig, party publikum! Dersom du ikke får sjamsen til å oppleve ham på en av Europas største festivaler i sommer, er denne konserten absolutt verdt et besøk.

  • e-Lake, 12.-14. august 2016

Navnet i seg selv danner et bilde av hete beats, natur, festglade mennesker og kanskje et lite dupp i vEläkeläiset_2010_05_15_0070annet – som en velfortjent pause etter all dansingen. e-Lake er fantastisk nok gratis, og tar deg med på en 3 dagers opplevelse med musikk og festiviteter. Den er laget av unge mennesker, fr unge mennesker, og holder rundt 30.000 besøkende hvert år. Selv om hovedsjangeren er elektronika, kicker hele festivalen av med en blanding av pop, hip-hop og rock på fredagen, før resten av helgen fylles med elektroniske beats og party låter. Den absolutt mest elektrofylte festivalen i Luxembourg i år.

  • The Kolla Festival, 15.-17. august, 2016

En alternativ helg med fokus på miljøbevissthet, økologiske produkter og vennlige mennesker. Kolla festivalen tar deg med på en annerledes begivenhet gjennom sine økologiske marked, veganske matstands, alternative workshops – og musikk, som varierer fra elektronisk til jazz. Nyt Kolla, og spre bevissthet om en litt grønnere verden!

  • Sonic Visions, november 2016

Kanskje ikke 100% elektronisk, men siden 2008 har Luxembourg hatt en Sonic Visions festival- og konferanse i november måned. Her viser lander frem sine nye band og elektroniske produsenter, til et publikum fra hele Europa.