Musikkskoler som underviser i elektronisk musikk

dBs Music, Berlin

Kurs som tilbys:

  • Music Production Sound Engineering Diploma
  • Electronic Music Production Performance Diploma
  • Music Production Sound Engineering Degree (BA Hons)
  • Electronic Music Production Performance Degree (BA Hons)

De to sistnevnte er validert og autorisert av Universitetet av St. Mark & St. John, et univmaxresdefault (7)ersitet i UK.

Lær deg musikk produksjon, lyd teknikk, DJ produksjon, elektronisk musikk produksjon og elektronisk musikk prestasjon på en av Europas mest spennende musikkskoler: hvor det beste av UKs musikk produksjon møter den spennende musikkscenen på et globalt nivå, midt i kreative Berlin. Alle klassene er undervist på engelsk, og lærerne er både gjesteinnslag og faste undervisere fra UK, Tyskland og resten av verden.

Det Danske Instituttet for Elektronisk Musik (DIEM), Århus

Kurs som tilbys:

Bachelor in Electronic Composition

Master in Electronic Composition

Master in Electronic Music Education

Soloist in Electronic Composition

Det Danske Instituttet for Elektronisk Musikk ble opprettet i 1987, og har vært en pioneer innen feltet for elektronisk musikk. Anerkjent av det Danske Ministeriet av Kultur, med ansvar for å utvikle utdanning innen musikk, og promotere musikkulturen i Danmark. Har et veldig høyt utdannelsenivå, med både intern og internasjonal status. Studentene blir utdannet som enten solo opptredere eller musikk lærere, og er et av de beste kursene per i dag innen musikk.

Dubspot

Den online-baserte musikkskolen sees ofte på som en global leder innenfor Elektronisk Musikk utdanning. Dubspot er styrt av verdenskjente og talentfulle DJs, produsere, musikere og lyd designere som ønsker å dele kunnskapen sin med interesserte og engasjerte studenter.

Dubspot har også to fasiliteter i Los Angeles og i New York, dersom man ønsker å komme enda mer hands-on på musikk industrien og utvikle seg sammen med lærerne og andre elever.

Elektronisk Musikk ved Universitetet i Agder, Kristiansand

Gjennom et treåring grunnstudium innen UTØVENDE MUSIKK – RYTMISK, med hovedfokus på elektronisk musikk, gir Universitetet i Agder deg muligheten til å oppnå en Bachelor grad i Elektronisk Musikk, med laptop som hovedinstrument. Lærere som Jan Bang og studiotenikeren til a-ha er å finne under kurset, samt opplæring i komposisjon, programmering og produksjon av elektronisk musikk.