Vi er her for å gi deg det beste av musikk. Og for oss, er den beste musikken elektronisk musikk. En verdensdominerende sjanger, og rytmer skapt av moderne utstyr og teknikker. Elektronisk musikk er her for å bli – og for å gro kreativiteten vår langs veien. Vi tror at musikk kan hjelpe til å gjøre verden til en mer positivt og bedre sted, en elektronisk låt etter hverandre. Å spre budskapet om peace og love og respekt gjennom danseklare beats og kraftige musikkanlegg til tusenvis av unge mennesker, er en stor oppgave, og kan inspirere en ny generasjon til å skape mer positivitet på kloden.

Enten du har ramlet inn her fordi du er på jakt etter den neste musikk festivalen eller ønsker å vite litt flere fakta om elektronisk musikk, er vi her for deg. Og om du har noen spørsmål, svarer vi deg gjerne! Vi ønsker å skape et smeltepunkt som inneholder informasjon og nyheter innen elektronisk musikk, slik at flere kan dele gleden over techno og EDM.

Sjekk ut noen av våre mest leste artikler, og gjerne skriv til oss om det er noe vi kan svare DEG på. Vi ønsker å spre kunnskapen:

  • Ulike stiler av elektronisk musikk
  • Musikkskoler som underviser i elektronisk musikk
  • Hvordan du kan bli en suksess innenfor elektronisk musikk i Skandinavia
  • Instrumenter som blir brukt i skapelsen av elektronisk musikk
  • Populære artister innen denne sjangeren

La oss skape en mer danseglad verden sammen, og lage et felleskap med rytmer fra house og dubstep. Dersom du har noe du vil dele med oss, kan du skrive inn artikler om elektronisk musikk til oss; og om vi digger den, legger vi den ut på vår supre blogg! Husk å like oss på Facebook og følge bloggen vår videre, slik at du har greie på hvor det skjer og når det skjer innen elektronisk musikk!

Peace!