Utelivet og elektronisk musikk i Luxembourg

En kveld ute i Luxembourg kan bli en kveld du sent vil glemme. Med barer og klubber med lokale musiklaske talenter og internasjonale deejays, transformeres byen om til en av Europas hotteste party hovedsteder på nattestid. Party stedene er alltid fylt med interessante programmer og overraskelser, og de fleste steder sverger til et trendy design, med en fenomenal stemning.

Du kan velge og vrake mellom alle slags typer uteliv; enten du er på jakt etter en louge bar, den tyisk britiske sportspuben, luksøriøse klubber og et og annet undergrunnsrave på diverse steder. Heldigvis har mange av de populære stedene happy hours (byen er langt i fra billig, så det kommer godt med), samt at damene er heldige nok til å ha fri adgang og drinker på de heteste klubbene under Ladies -night. Så hvor bør man legge turen om man ønsker å smake på det beste av nattelivet i Luxembourg – ogg ikke ønsker å takke for kvelden aallerede klokken ett, når de fleste barer stenger?3319186322_785ffcd189_b

Apoteca danceclub er en kjellerklubb som holder åpent til 5 om morgenen. Skaper en svett og intim atmosfære mellom partypeople med elektroniske beats, og populære artister alle kjenner til.

dQliq er en alternativ bar/klubb, med mest elektronisk musikk. De holder jevling “electro nights” med deejays som er på vei oppover i mijøet, og er stemplet som en undergrunnsbar i forhold til bling-bling mainstream klubbene i byen.

WELCOME er en hot VIP klubb med ett mål: at du skal nyte kvelden din, og feste vilt mest du gjør det. Musikken tar Progressive House og Techno til en ny level, og lover deg de beste lokale og internasjonale deejayene Luxembourg har å by på. Dans hjertet ditt ut til solen står opp, og føl deg velkommen hos WELCOME.

Marx bar er også verdt et besøk for de med insomnia – her kan du menge deg med fete party og sprudlende mennesker, og Marx holder det gående til klokken seks om morgenen.